Nieuws

In onze Leeswijzers kunt u nog meer lezen over bijzondere activiteiten, nieuwe leerlingen, bijzonderheden uit de groepen of andere belangrijke zaken van de school.

startdienst-radar.jpg

Startdienst 2021

Wat hadden we vanavond een mooie startdienst met elkaar! Fijn dat we samen mochten eten, bidden en luisteren naar het bijbelverhaal over de 5 broden en 2 vissen. Er zijn 6 volle tassen spullen ingezameld voor de Voedselbank, heel erg bedankt!

Nieuwe schooljaar

Nieuwe schooljaar

We gaan er samen een mooi schooljaar van maken.

Krans

Herdenking Joods Monument

Vrijheid is kostbaar, kwetsbaar en niet vanzelfsprekend. Dat besef je pas goed wanneer de vrijheid er niet meer is.

Vandaag hebben wij de herdenking gehouden bij het Joodse Monument aan de Grachtweg, Zierikzee. We liepen in stille tocht naar het monument. Daar hebben we de 22 Joodse mensen uit Zierikzee herdacht die op 24 maart 1942 door de bezetters zijn opgepakt en gedeporteerd naar een concentratiekamp. Ze keerden nooit meer terug.

Hart

Een hart onder de riem steken

We waarderen alle inzet van de ouders die nu ineens hulpmeester of hulpjuf zijn. Het team is langs gegaan om hen een hart onder de riem te steken.

we missen jullie

Afstandsleren

We zijn zo trots op de inzet van onze ouders en kinderen bij het afstandsleren, geweldig!!.
De school is dicht voor onderwijs. De kinderen en hun ouders blijven op afstand, dat is best wennen. Wat missen we jullie zeg en hopen zo dat het goed met jullie gaat. Voor de ouders is het een uitdaging om de kinderen te begeleiden bij het schoolwerk. We hebben er begrip voor dat in deze tijd, waarin de zon heerlijk schijnt, dat het niet altijd even makkelijk is de motivatie op te brengen.

Gelukkig hebben we wel regelmatig contact: als de tasjes met werk worden opgehaald, we bellen of ontmoeten elkaar op google meet.
Wel op afstand en ......ons hart maakt een sprongetje als we elkaar zien. Wie weet, tot gauw!

Tulpen

Een bloemengroet

We hebben de gezinnen een bloemengroet gebracht, het was fijn om even te zwaaien en een praatje te houden op afstand????