Schoolgids Radar Jenaplanschool JL de Jonge

Radarscholen voor christelijk onderwijs heeft het in de inleiding van november nummer van Signaal duidelijk over de Impackt van Corrona.  “Elke keer als er een persconferentie is, is het weer spannend: wat betekent het voor mij? Voor mijn werk, mijn gezin, het onderwijs,” Verder komen de volgende artikelen aan bod.

Richtlijnen voor het aanvragen van vrijstelling tot geregeld schoolbezoek (extra verlof) op Schouwen-Duiveland

Radarscholen voor christelijk onderwijs geeft een aantal keer per jaar een periodiek uit ....... deze keer een vakantie uitgave met een mooie wens. Ga met God en Hij zal met je zijn jou nabij op al je wegen met Zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn.

Radarscholen voor christelijk onderwijs geeft een aantal keer per jaar een periodiek uit ....... Deze keer een corona update met als titel Rollercoaster. Op dit moment kunnen we het niet voorstellen: op reis. Vandaag start de meivakantie, maar de caravan blijft in de stalling … het coronavirus houdt ons allemaal thuis. Toch proberen we er met elkaar iets van te maken.

Radar, vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs te Schouwen-Duiveland geeft regelmatig een periodiek info sheet uit, deze keer... “Ken je mij”? De eerste woorden uit een prachtig lied van Huub Oosterhuis, gezongen door zijn dochter Trijntje Oosterhuis. Het raakt precies de kern van Kindgericht onderwijs. Het kind dat ons vragend aankijkt: ken je mij? Weet je wat ik nodig heb?

Radarscholen brochure leerplicht

Kalender Radarschool, vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs te Schouwen-Duiveland.JL de Jonge

Schoolgids Radarschool, vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs te Schouwen-Duiveland  Jenaplanschool JL de Jonge

Radarscholen voor christelijk onderwijs geeft een aantal keer per jaar een periodiek uit ....... Deze week werd ik verrast door een grote caravan op het schoolplein van de Jan Wouter. Zo’n oude uit de jaren ‘80 met van die bruine kastjes en gebloemde bekleding. De kinderen vonden het prachtig!